Velkommen til AutoBooster!

Oct 31, 2018

Det er med stor fornøjelse at præsentere vores nye hjemmeside i Danmark. Her på siden er det muligt at finde alle nødvendige oplysninger omkring AutoBooster. Er der spørgsmål, som du ikke finder svar på her, så kontakt os endelig og vi vil være behjælpelig.

Samtidig er vi stolte over, at kunne introducere vores nye AB2500 til det danske marked! Det er et af markedets mest effektive og brugervenlige produkter, som vi ser som et nødvendigt produkt på ethvert innovativt værksted, synshal, bilplejecenter eller hvilket som helst andet sted, hvor køretøjer er en del af jeres forretning.

Vi glæder os til, at komme rundt i hele landet med vores unikke produkt og koncept samt tilbyde jer spændende arrangementer og events.

Vi ses!

Med venlig hilsen

Team AutoBooster